Turn, turn, turn og .... støl!

I dag har jeg vært så støl at jeg nesten ikke har klart å ta på meg en sokk en gang! Da løfter jeg jo foten og det strekker i låret og spesielt i rumpa. Jeg er støl i bein, armer, mage og rumpe. Når jeg har sittet stille en stund klarer jeg ikke å gå helt ordentlig....

.... MEN det er virkelig verdt det! Jeg har nemlig vært på ungdomskick på Jessheim på lørdag til søndag. Det kostet 200 kroner med både mat, trening og overnatting. Maten var kjempe god, treninga var bra, vi fikk gode madrasser og ikke minst, turn hallen var utrolig bra! Med alt mulig. Skranke, trampett, air-track, bom, ordentlig gulvmatter, grop, ringer, trampoline og alt mulig!

Vi gjorde masse morsomt. Vi lærte blant annet å breake, hørte på "Warlocks" rappe, danset, air-track konkurranse, akrobatikk (med to fra Fredrikstad turnforening som trenere), hadde oppvarming med Espen Jansen, hørte på foredrag, og noe av det morsomste åpen hall. Da kunne vi drive med det som var i hallen som vi ville. Trenerne våre var der for å passe på og de kunne sikre hvis noen ville.

Vi trente hele tiden bortsett fra da det var frokost, lunsj og middag. Når det var åpen hall turnet vi også selvfølgelig. Så ikke noe pause for oss da heller, nei! I tillegg var hallen så utrolig varm, og da er det ikke rart vi blir fort slitne og svetter mye. Jeg ble ordentlig varm  i kroppen så jeg tøyde masse også... Kanskje litt for mye,,
Er det rart jeg er blitt støl etter denne helgen? I dag har vi i tillegg hatt to timer gym på skolen (Vi fikk lov til å turne), og turn trening etter skolen. Så det har blitt mye turning de siste dagene!

Her er noen bilder snille Magnhild tok av meg :

cimg2259

Jeg tar baklengs salto fra en "ting".
cimg2260

Baklengssalto

cimg2261

Baklengssalto

cimg2283

Elise og meg som tar baklengs salto ned fra air-tracken.

cimg2285

Meg og Elise som tar kasterulle.

2 kommentarer

Martine Johansen

17.nov.2009 kl.18:36

Det er så gøy å se på at du turner, du har blitt mye flinkere i det siste : D

Kule bilder ^^,

Frøken Phan

20.nov.2009 kl.17:17

Hei!

Jeg gleder meg masse selv;D Blir koselig!!

Kjempe kult å se på turningen din, du er virkelig flink;)

Skriv en ny kommentar

hits