Mål for 2010 - Planlegging


Nå er det snart 2010, og jeg må si at jeg virkelig gleder meg! Jeg har aldri følt en sånn glede over å få et nytt år. Det har liksom aldri hatt noe betydning for meg om det var 2003 eller 2005. Det føles jo likt uansett hvilket år det er. Men denne gangen gleder jeg meg veldig. Grunnen er vel for alle planene jeg legger. Men disse planene kunne like godt skjedd i 2009. Jeg skal sette meg mål som jeg skal klare innen 2010 er ferdig. Jeg skal ikke lage for vanskelige mål, men noe jeg faktisk kan klare innen et år.


Nå er det ikke lenge til 2010, og jeg må forte meg å bli ferdig med å skrive mål. Jeg skal skrive mål til både turning og med den fantastiske hesten min, Mixi. Har skrevet noen mål med Mixi, men skal tenke på fler.

Mixi:
*Vi skal skjerpe oss med trikstreningen og begynne å trene mer og være mer effektive. (bla knele perfekt, spansk steg perfekt, steile, ligge, ta pisk og mange andre triks)
*Trene mer på halsring, og klare å ri bedre med det.
*Ordne opp i problemene vi har, at Mixi ikke vil gå alene på tur.
 *Stole enda mer på hverandre, og få enda bedre forhold enn vi allerede har.
*Sist, men ikke minst, kose oss maasse!-Knele ^


Jeg elsker hesten min <3I tillegg har jeg tenkt til å skrive en dagbok med hva jeg gjør med hestene. Jeg må prøve å huske å skrive hver eneste dag! Det blir jo veldig morsomt om jeg kan lese i den om mange år, eller lese i den for å se hvor mye vi har forbedret oss på så-så lang tid :-)

2 kommentarer

Martine

31.des.2009 kl.17:02

Ja, nå tar jeg en liten runde til favorittbloggene i vennelista. Jeg er ikke alt for flink til å kommentere, så jeg tenkte jeg kunne gjøre denne runden. Ha en fin nyttårsfeiring og håper du får et fint nytt år, med mange gode minner : ) <3

Kjempe fine nyttårsforsett forresten :D

stinepus

15.jan.2010 kl.18:05

Hei :) Fin hest :D<3 Gå inn på bloggen min :D og hjelp meg litt med stallplass :D

Skriv en ny kommentar

hits