Turntrening - Endelig tilbake + knall og fall

Som jeg skrev i det forrige blogginlegget mitt skulle jeg på onsdagstreningen igjen. Altså dette er turn med apparater. Matte, airtrack og trampett, mens jeg vanligvis går på akrobatikk på mandager. Jeg har jo hatt et helt års pause, og det var utrolig deilig å komme tilbake.

Ihvertfall gikk gårsdagens trening ut på trampett og mattene. Vi startet på trampetten med strekkhopp og pirruett og  deretter tok vi en del saltoer og overslag over kassa. Etter på skulle vi på mattene hvor vi startet med litt rulle, hjul, stift, araber og håndstående. Vi hadde styrketrening og tilslutt litt akrobatikk. Da startet jeg og Mina og turne. Etterpå byttet vi og jeg turnet litt med Martine. Men så fant vi ut at vi skulle prøve litt treer-løft. Mina lå i bunn, Martine i mellom og jeg skulle på toppen. Løftet hadde vi aldri prøvd før og det gikk ut på at Martine skulle sitte på beina til Mina mens hun lente seg bakover og Mina støttet Martine med hendene. Martine skulle ha hendene opp, og der skule jeg stå på hendene. (De som ikke kan noe om turn skjønte sikkert ikke særlig mye av hva jeg prøvde å forklare nå). Men ihvertfall endte det med at vi gikk rett i bakken. Stakkars Mina fikk Martine deisende ned på armen sin. Martine fikk litt vondt i ryggen, men jeg som var på toppen landet fint. Hadde det ikke vært for Lars Birger som sikret ville nok Mina fått en rett i fleisen! Det endte ihvertfall bra. Ingen alvorlige skader. Men når man turner skal man tåle litt smerte.

Det er mest sånn turn vi trener på onsdagstreningene, mens på mandagstreningen trener vi bare akrobatikk - som på bildet over.

2 kommentarer

Minaa

07.jan.2010 kl.20:49

Det var godt å endelig begynne igjen ! :D

de bildene du har lagt med er så fine ! :)

Helene G. S.

07.jan.2010 kl.20:56

Ja, helt enig : D

Tusen takk, Mina =) Jeg skal prøve å få tatt noen nye en gang, for disse bruker jeg jo hele tiden :b

Skriv en ny kommentar

hits