Spøker det her?

Jeg er veldig overtroisk og jeg tror på ånder, dyrekommunikasjon, telepati og alt det der. Jeg tror også at det er noen i mitt hus! Jeg har ikke opplevd så mye, men jeg føler at det er noen her. Huset mitt er tråssalt over 200 år gammelt, så jeg tror det kan være godt mulig. Det er flere ganger jeg har opplevd at jeg er sikker på at noen er i samme rom som meg og stirrer på meg.

-Som sakt har jeg fri i dag. Jeg våknet litt før klokken 8, men la meg til å sove igjen. Jeg vet ikke hvor mye klokken var, men jeg våknet og hørte noe som skrapte på døra mi. Døra var lukket og Diana pleier å skrape på døra når hun vil inn. Jeg nølte litt med å stå opp fra den gode og varme senga mi. Men kom meg opp på beina og åpnet døra for å slippe henne inn. Da jeg åpnet døra var det ingen der. Ingen Diana, ingen andre heller. Ikke som jeg kunne se ihvertfall.

-For ikke så lenge siden opplevde jeg og Sara at dørhåndtaket til loftet gikk litt ned og så opp igjen. Deretter åpnet døren seg bittelitt og lokket seg igjen. Etter noen sekkunder åpnet - og lukket den seg igjen.

-I huset har vi et gjesterom. Det har jeg vært reddest for nå i "eldre alder". Uten å vite hvorfor var jeg veldig redd for det rommet da jeg var mindre også. Det var en tid jeg ville ha et annet rom, fordi jeg var lei av mitt eget. Jeg tok med meg noen av sakene mine og la meg på gjesterommet. Det er et koselig lite rom, ser ikke skummelt ut i det heletatt. Men om nettene klarte jeg ikke å sove. Jeg var redd. Redd hver eneste natt. Det endte til slutt med at jeg måtte sove med både lyset og cd-spilleren på, helt til jeg ikke orket å sove der lenger. Etter noen dager måtte jeg bare legge meg på rommet mitt igjen. For på gjesterommet skulle jeg aldri sove igjen!
Gjesterommet er det ikke bare jeg som har vært redd for. Uten at jeg har sakt noe har flere av mine venner vært redd for dette rommet også. Det er andre rom i huset jeg ikke liker også, men gjesterommet har vært det værste.

-Natten før denne hadde jeg en skummel drøm. Jeg ble jaget ev et slags dyr, det var ikke det som var skummelt, men når jeg skulle inn på gjesterommet i huset mitt, åpnet jeg døren og den var så lett at det kjentes ut som om noen åpnet den med meg. Når jeg skulle lokke døra igjen var den plutselig veldig hard. Akkuart som om noen holdt igjen litt.

Det er ikke så mye jeg har opplevd, men nok til at jeg tror det er noen her!

Sjekk denne filmen. Det er sikkert mange av filmene som er redigerte, men ekelt uansett.

5 kommentarer

Vanessa Johansen ;D

08.jan.2010 kl.14:19

Åhh, så skummelt :( Jeg hadde antageligvis dødd om det var mitt hus, men så er det Meg da.. xD

Minaa

08.jan.2010 kl.14:58

Jeg tror også veldig på slike overtroiske ting, og er livredd for å være alene hjemme!

har du vurdert å konktakte sånn som kan sjekke om det er noe i huset ditt? :)

Minaa

08.jan.2010 kl.16:22

SV: jeg vet ikke hvor mye det koster, men hvis du ikke er sterkt plaget av det, kan du jo la det være ^^

Vil forresten besøke deg snart igjen, var så koselig før og på klassefesten :D

08.jan.2010 kl.23:14

SV: da jeg var enda mindre var jeg keeper:)

men da jeg spilte for ikke så lenge siden, var jeg midtstopper ^^

Therese

14.jan.2010 kl.13:27

ÆSJ!! Jeg hater sånne ting, jeg føler det er noen som driver sånn med meg også.. Stirrer på meg når jeg sover eller skal sove eller som bare er på romme mitt ..

Skriv en ny kommentar

hits