Turn,turn,turn

video:pc192669


Dette ble skrevet i går, men publisert i dag:
Da har jeg kommet hjem fra treninga. Det har vært utrolig morsomt i dag også, selv om jeg ble litt utolmodig på slutten. Ikke sant Mina? .. Vi startet med oppvarmina og tøying som vanlig. Derretter gikk jeg og gruppa mi på bommen. Bommen er verken det morsomte eller det jeg er flinkest i. Det var ganske morsomt på slutten, da vi kunne gjøre hva vi ville. Jeg og Mina øvde litt på å slå hjul på bommen. Noe som er litt vanskelig fordi bommen er så smal. Jeg klarte en gang å lande med begge beina på bommen, men etter litt mistet jeg balansen og måtte hoppe ned. Mina klarte å lande på bommen uten å falle ned. Hun er så flink!

Etter bommen gikk vi over til airtracken. Det har jeg gledet meg til lenge nå! Airtracken er nemlig det morsomte på onsdagstreningene. Vi startet litt lett med splitthopp og kasterulle. Etter det tok vi stiften med både et og to bein, salto og flikkflakk. Jeg prøvde meg på en araber-flikkflakk, men fant fort ut at jeg ikke var vandt til så mye sprett! Jeg har tatt araber-flikkflakk mange ganger før, men det har vært på gulvet eller på en veldig har airtrack. Så dette ble i stedet en slags araber-baklegssalto. Hendene rakk liksom ikke ned i bakken lenger. Men jeg klarte det etterpå, da jeg visste hvor mye sprett det egentlig var i den. Jeg tok også araber-baklengssalto etterpå, men denne gangen var det planlagt.

På slutten fikk vi gå på hva vi ville, men siden det ble så mange som er yngere enn oss i køen til airtracken hvor jeg og Mina sto, tok det veeeldig lang tid før vi fikk komme oss opp på airtracken. Det sto først ca 10 stk forran oss, og det tok faktisk 7 minutter før det var vår tur! Om det hadde vært 10 Minaer og Helener ville det tatt 2-3 minutter! Derfor gikk vi heller på trampetten og tok noen saltoer og deretter gikk på tjukkasen og tok noen flikkflakker. Men denne tjukkassen var så "synkende", så det var ikke veldig deilig å ta flikkflakk på den.

Etter det skulle vi rydde og tøye ut, for nå var treningen ferdig. Nå gleder jeg meg til mandag og onsdag igjen, for da skal jeg nemlig turne. På mandag har vi til og med turn i gymmen! Akrobatikk trening etter skolen også! Litt irriterende, men samtidig deilig å ha noe å glede seg til!

12 kommentarer

Minaa

14.jan.2010 kl.09:09

du er flink!!! :D

Heide

14.jan.2010 kl.20:15

SV: Tusen takk!!! <33

Flinka! Det der SKAL du lære meg!!! :D:D

Martine

14.jan.2010 kl.20:52

Tok du bort all teksten :O ?

Du er suuper flink <3

Heide

14.jan.2010 kl.20:55

SV: Fordi jeg går på antibiotika, og da kan man ikke drikke melk for da ødelegger man effekten "/

Charlotte

14.jan.2010 kl.22:30

du er sykt flink! Herrejesus, skulle ønske jeg var like flink til sånt altså ! Du skulle likt å se meg, helene ! x)

SV: og tuuusen takk<3:)

Maria Bergli

15.jan.2010 kl.15:23

Sv; ja, så må det ikke bli for mye heller. Er nok med feks en topp, øredobber eller ei veske. Alt blandet blir bare not : )

stinegravrok

15.jan.2010 kl.18:14

Fin blogg :)

Charlotte

15.jan.2010 kl.19:05

Så hyggelig! Tuusen takk, søta :) <3
SV: Så utrolig flott at du har meldt deg inn i dyrevernsalliansen og gitt så masse penger!!!! Det kommer nok veldig godt med!! :oD

IngvildR : )

15.jan.2010 kl.20:07

SV: Hehe, skulle gjort mye for å få en Mamashiba!

De er virkelig søte, og takk for at du skrev på bloggen min!

Ha en super helg! ; D

Tivero

15.jan.2010 kl.20:33

sv: Tusen takk for det <3

Skriv en ny kommentar

hits