Fjordingvallak på 11 år selges med tungt hjerteHerlig fjording vallak på ca 11 år selges med utrolig tungt hjerte. Blakken er en stor fjording på 153 cm i mkh, som har et hjerte av gull. Selges grunnet vi ikke lenger har tid til å gi han nok trening og stell.

Blakken har blitt ridd bittløst i nesten to år, og dette er noe vi vil han skal fortsette med, rett og slett fordi han ikke trives med bitt. Han blir for det meste brukt som turhest, noe han trives med. Går fint på bane, men trenger trening. Sprang er han ikke glad i, og derfor har vi nesten ikke brukt han noe til dette. Han er også innkjørt og en veldig fin kjørehest. Han har også blitt trent en del triks med, noe som jeg er interessert i at han får fortsette med, da han er veldig glad i dette :) Jeg har tidligere ridd han en del uten utstyr/med halsring, både på bane og på tur, og dette er noe han trives godt med. Selv om det krever masse trening, samarbeid og kommunikasjon mellom hest og rytter.

Han er veldig snill og grei å ri på tur både alene og med andre hester, og er 100 % trafikksikker. Men likevel ingen nybegynnerhest, da han kan være litt tullete i blant, særlig med nye ryttere. Blakken er fulgt opp med markekur og tannrasp, og har aldri vært halt så lenge vi har hatt han. En hest som tåler veldig mye! Han går fint på henger og det er ingen problem å sko han eller håndtere han på noe som helst måte.

Selges kun til hestevante mennesker som er til å stole på, og er interessert i å trene hesten jevnt og gi han masse kjærlighet. Vi vil veldig gjerne holde kontakten med nye eiere, og komme på besøk.

Blakken er virkelig en hest du blir glad i. Når man blir ?kjent? med han har han en utrolig sjarmerende personlighet. Han selges med utrolig tungt hjerte, men vi har nå innsett at dette er det beste for alle parter. Han kommer til å bli høyt savnet hos oss!

Hesten kan settes ut på prøve om det ikke er for langt unna. Vi vil gjerne komme på besøk før salg for å se hvordan Blakken vil få det. Vi krever av kjøper at Blakken skal få selskap der han skal stå.

Blakken selges med utstyr. Blant annet to saler, shabraker, grime og leietau, børster, hodelag med mer.

Send mail for mer info på Hel_93@hotmail.com, ring meg på 94178683 eller mamma på 97672955

Linker til filmer fra to treninger av Blakken uten utstyr, triks og løpe fritt på åkeren:
 
http://www.youtube.com/watch?v=qIRG6BwciHA
http://www.youtube.com/watch?v=PW1vM9GaLEg

Vi selger han for 25 000 kroner
Pris kan diskuteres. Godt hjem er viktigere enn pris.
Ikke send reklame for bloggen deres i kommentarfeltet mitt, takk!

26 kommentarer

Minaa

28.feb.2010 kl.16:17

utrolig fine bilder! håper han får et hjem han vil trives i <3

oss tre

28.feb.2010 kl.16:28

heidu! Nå har vi startet en salgsblogg og vi vil gjerne selge noe:)

-bloggbloggbloggen.blogg.no

Lene M. Gunstensen

28.feb.2010 kl.16:28

Sinnsykt fin :O

lappy

28.feb.2010 kl.16:29

nwå,så fin!

Synn at du måtte selge den:(

Olivia :)

28.feb.2010 kl.16:31

Håper han får et godt hjem!! Sykt nydelig fjording!! Skulle gjerne kjøpt ham, men har verken råd eller tid... Får nok ikke lov heller... Lykke til med salget :D

Lisbeth

28.feb.2010 kl.16:32

så fin hest< 3

kan du komentere tilbake på min blogg?

http://l1sbethh.blogg.no/

<3 Ja jeg digger Harry Potter

28.feb.2010 kl.16:32

En nydelig hest

Minaa

28.feb.2010 kl.16:33

SV: han får nok et supert hjem, tenker jeg !

Gleder meg til å se deg igjen i morgen på skolen :D<3

br0en

28.feb.2010 kl.16:34

Sorry, har allerede en hannoveraner hoppe, og har ikke tid til to ;-)

tonje

28.feb.2010 kl.16:35

Sykt fin! skulle gjerne ha kjøpt han, bor ikke langt fra Eidsvoll heller, men har desverre ikke penger eller tid :/

Lizbeth Osnes

28.feb.2010 kl.16:35

Huffda, må du selge hesten din? :/

Det må jeg også mest sannsynlig.. Ååhhh.. :( Er så evig trist!

Sandra

28.feb.2010 kl.16:37

utrolig skjønn :)

pamsi,vil du bli vurdert?

28.feb.2010 kl.16:39

kjempe pen hest:) synd den må selges:(

Vanessa Johansen ;D

28.feb.2010 kl.16:58

SV: Brenne hekser? :O det er hvertfall skummelt... :S

Olivia <3

28.feb.2010 kl.17:19

Sv; Tusen takk :D Fin blogg du har :)
Heisann! Leste på en blogg at du skulle få deg Cavalier, tenker bloggen min kanskje er noe for deg?

Kommer konkurranser hvor man kan vinne hundeting osv.. :)^^
sv: Kjempe koselig, legger deg til som venn jeg da :)

Lizbeth

28.feb.2010 kl.18:05

Tusen takk for det :) Håper å kunne være til hjelp for noen - har fått masse positive tilbakemeldinger fra folk som har prøvd mine metoder og lykkes :D

Heldig du er som aldri har hatt noen problemer med ham :) Det er ikke mange som er like heldige :D

Huff, skjønner den veldig godt.. Det er jo myyye ansvar og tid man har for en hest, og jeg skjønner meg ikke på dere som klarer å ha TO hester! Hehe, det er hardt! :) Min Tassen står nå som rideskolehest (stakkar lille..) men har begynt å bli helt grusom mot forrytteren (som bruker pisk og alt mulig - Tassen er innridd, av meg, uten utstyr, og når jeg har utstyr på han er jeg kjempeforsiktig), så jeg ser ingen annen løsning. Jeg har heller ingen andre steder å ha ham enn på den rideskolen så =/ Kjempetrist..

June E

28.feb.2010 kl.21:58

Den var jo pen :-)

Ha en fin kveld

Lizbeth Osnes

01.mar.2010 kl.00:43

Ja, det er sant! Jeg liker at hester skal være så naturlige som mulig (jeg har en fjording, så det skulle ikke være noe problem siden han er i sitt hjemland eller hva jeg skal si), men rideskolen han står hos ser helt annerledes på det. Tassen står nå INNE med 1 ulldekken og 2 thermodekken, og han får bare være ute i en halv time om dagen - og da med FEM thermodekkener på seg.. Og Tassen er vant med å stå slik at han kan gå inn og ut som han vil, og dekken har han kun brukt når det har vært mye snø og sånn. Men slik har han stått siden oktober.

Ja, han er halvveis barbert også. Den nyyyydelige manen hans (som jeg sparte lang..) er HELT nedklipt, HOVSKJEGGET er barbert (jeg for min del eeelsker hovskjegg..) og hele hesten er barbert. Og ja; halve ansiktet er barbert også. Jeg syns så utrolig synd på ham, men jeg har INGEN andre steder å ha ham.. Jeg gråter meg i søvn flere netter, det er så skrekkelig å vite at han blir behandlet slik.. Og så blir han ridd med pisk da.. Ikke at det er noe galt å bruke pisk som korrigering (når jeg innridde ham hadde jeg en lang pisk som jeg la forsiktig på rumpa for å lære han at når jeg styrer med tøylene så skal rumpa også flytte seg - men jeg slo aldri i det hele tatt, bare strøk piska på rumpa). Men de slår ham som faen, og rykker i munnen hans..

En gang når jeg kom dit, skummet han fryktelig og det var BLOD i skummet. Han blir ridd med tredelt bitt da, og han er vant med et MYKT bitt - om han i det hele tatt blir ridd med utstyr. Jeg får så vondt av ham. Det er nesten slik at jeg ikke en gang klarer å gå inn i stallen.. Han er så livløs. Jeg pleide å leke masse med ham (vi løp på marken, og når jeg sparket med beina så bukket han - vi hadde det alltid så gøy med å leke sisten osv...). Men nå er han ikke en hest en gang. Han bare står der. Gjør det han får beskjed om - men ikke noe mer. Ikke livslyst i det hele tatt.

Nå har han begynt å kaste av forrytteren sin (som er 10 år gammel og FULLSTENDIG uerfaren), noe jeg bare ler av. Sparker henne gjør han også. Faktisk så hardt rett i brystet at hun måtte på legen.. Det verste er at jeg lo av det når jeg hørte det. Tassen har alltid vært en engel. Aldri vært noe tull. Første gang jeg satt meg på ham, stod han der bare. Brydde seg ikke en gang. Han var ikke et problem når vi begynte å ri. Han har aldri kastet meg av heller... Men nå, nå er han en FARLIG hest - for henne i alle fall.. =/

Jeg må egentlig bare selge ham. Jeg kan ikke sette ham bort på for for så å få beskjeden "Jeg kan ikke ha han" for da har jeg ingen steder å ha ham lenger. Han er bitteliten, men får nok ikke plass i min lille leilighet.. Huff.. Lille babyen min, har hatt ham i fem år nå.. Gjort alt sammen.. Han var så syk når jeg fikk ham. Jeg var den eneste som hadde troen på ham - og etter 3 måneder hvor jeg skulket skolen og KUN tenkte på Tassen, ble han frisk. Mot ALLE odds.. Herregud, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre jeg.. =/

Heide

01.mar.2010 kl.14:27

Håper dere finner et flott hjem til ham <3
sv: den er kjøpt på den lokale dyrebutikken her, og de fleste dyrebutikker selger sånn :)

Martine

01.mar.2010 kl.20:29

Det er skikkelig trist at dere må selge han : ( Allikevel er det jo bedre at han selges og er hos noen som er glad i han, rir han og tar seg tid til han! Ikke at dere ikke er glad i han eller tar dere tid, men det er blir jo litt mye. Ingen av dere har jo tid til flere hester : S Det er jo også fint at dere har klart å bestemme dere for hva dere skal gjøre med han da, selv om det er fælt.. Lykke til, håper virkelig at han får et fint hjem. Han fortjener det : ) Dessuten vet jeg at dere ikke har hjertet til å gi han til noen som ikke passer : D <3

Emma =)

02.mar.2010 kl.11:17

Kjempe kul blogg...

~ FAHEEM

02.mar.2010 kl.13:50

Hva syns du om vurderingen min? :D

fin blogg btw!

Ozy - 2 jenter fra Molde

02.mar.2010 kl.19:27

Så utrolig fin hest ! :)

Skriv en ny kommentar

hits