glad...

... og det var ironi.
Jeg hadde planer om å gå topp- eller breddeidrett til nesteår, men disse planene ble det ikke mye av. Det kræsjet nemlig med biologien. Derfor valgte jeg heller å beholde biologi og tok geofagX istedet for topp/bredde. Selv om jeg har mye mer lyst til å gå på topp/breddeidrett, er det mye viktigere å gå biologi hvor jeg kan få ekstrapoeng og sånt. Idretten ville jeg ha bare på gøy. Derfor velger jeg heller biologi ovenfor topp/breddeidrett.

Itilegg til biologi og geox, har jeg valgt kjemi og R1. Ikke de mest morsomme fagene man kan velge tror jeg. Men er jo det jeg trenger, så jeg får vel bare hoppe i det.

Er ganske skolelei allerede, men dette gjelder jo fremtiden min, mens videregående er jo bare to år til. Så jeg får vel bare overleve. Men itillegg vet jeg ikke om jeg får det jeg trenger siste året. Jeg skal nemlig gå tre år med spansk, og jeg vet jo ikke hvor spansken kommer til å komme. Så jeg får virkelig ikke håpe at den blir satt opp på samme tid som kjemien. Hvis jeg skal bli veterinær, må jeg ihvertfall ha kjemi2. Men at jeg klarer å bli veterinær har jeg uansett ikke så stor tro på. Så det er vel ikke så farlig likevell...


4 kommentarer

Mina

22.apr.2010 kl.18:17

da har du biologi med meg <3

Vanessa Johansen ;D

22.apr.2010 kl.19:29

Du får bare stå på :-)

Jeg vil også bli veterinær :D

Maria

22.apr.2010 kl.21:06

Jasså, så du skal bli realfagsnerd, Helene? :P

Heide

22.apr.2010 kl.22:26

Dette går nok bra<333

Skriv en ny kommentar

hits